Timmerwerk

Geen project is ons te groot of te klein. In de loop van de jaren hebben wij aan veel diverse projecten gewerkt in complete dakopbouw tot aan deuren en kozijnen. Binnen of buiten, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Dagelijks zijn wij bezig met werkzaamheden als nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Door de vakkennis die door de jaren heen is opgedaan zijn alle werkzaamheden vakkundig en professioneel. Er wordt uitsluitend gewerkt met de betrokken en verantwoord vaklui, professioneel gereedschap en materialen, maar ook heel veel enthousiasme.

Diversiteit in timmerwerken

Wij zijn gespecialiseerd in renovatie en onderhoud. Zijn bijvoorbeeld uw op maat gemaakte kozijnen kapot, of ander timmerwerk, dan kunnen wij u adviseren met al onze kennis en ervaring die we hebben op dit werkvlak en renovatie uitvoeren. Zo zijn wij in te schakelen voor vele projecten rondom uw woning.

In veel gevallen komt het neer op maatwerk, en daarin staan uw wensen voorop, denken wij mét u mee en werken wij samen tot het gewenste resultaat.

 

Timmeren is kunst

Goed timmerwerk is de basis voor veel bouwprojecten. Niet alleen kijken wij naar het functionele aspect van een ontwerp, ook kijken wij naar esthetiek en de indeling van het timmerwerk. De stijl en het (unieke) karakter van het ontwerp dient nauw aan te sluiten op de stijl van uw woning of bedrijfspand.

De ruimte waarmee timmerwerk wordt opgevuld, dient zo efficiënt mogelijk te worden ingedeeld. Zo weet u zeker dat u een duurzaam ontwerp heeft. Onze vakman is praktisch ingesteld en levert een mooi afgewerkt eindresultaat op.

 

Onderhoud en renovatie

Om de kwaliteit van uw timmerwerk te waarborgen en ervoor te zorgen dat uw timmerwerk een lange levensduur heeft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u regelmatig uw timmerwerk laat onderhouden.

Voor het opknappen of compleet vernieuwen van houtwerk is veel deskundigheid vereist. Bovendien zijn de juiste gereedschappen nodig om uw project weer zo goed als nieuw te laten lijken. Door uw timmerwerk door Hoorn Bouw uit te laten voeren, bent u verzekerd van het beste resultaat.


Wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag?