Spuitwerk

Met spuitwerk zijn er veel opties die gekozen kunnen worden, eigenlijk is alles naar wens in te vullen. Vooraf zal de kleur worden uitgekozen, dit kan eventueel met advies van ons.

Het mooie van spuitwerk is dat dit veelzijdig en breed inzetbaar is. Dit maakt het gemakkelijk voor grote projecten en grote ruimtes. Naast het spuiten van het plafond is het vaak ook mogelijk om direct de wanden mee te nemen. Omdat de ruimte toch al buiten gebruik is, wordt dit spuitwerk vaak gecombineerd.

Het laten spuiten van muren of plafonds heeft tegenwoordig flink wat voordelen. Spuitwerk geeft altijd een strak en egaal oppervlak De nadelen zijn er bijna niet. Het enige nadeel van muren laten spuiten is dat er spuitnevel ontstaat. Door van te voeren de woning goed af te plakken is de spuitnevel echter geen echt probleem meer.

 

Uw kozijn en deuren laten spuiten.

Uw kozijn en deuren laten spuiten is een voordelige optie met een strak en mooi eind resultaat.

 

Spuiten op locatie of extern

Muren, plafonds en inpandig houtwerk spuiten wij op locatie. Het mooie van spuitwerk is dat dit veelzijdig en breed inzetbaar is. Dit maakt het gemakkelijk voor grote projecten en grote ruimtes.

 

Muren en plafonds kunnen bij spuit stukwerk in één sessie worden meegenomen. Natuurlijk kan het spuitwerk ook alleen op een muur of alleen op een plafond worden toegepast.

 

Wilt u liever uw deuren extern laten spuiten?

Wij zullen de werkzaamheden bij een externe gespecialiseerde partij laten uitvoeren voor u.


Wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag?