OVER HOORN BOUW


Hoorn Bouw is een gerenommeerd bouw- en onderhoudsbedrijf met brede specialisme. Wij richten ons op de wensen en behoeften van de klant, geven waardevolle adviezen en bekijken elk project vanaf het begin als maatwerk.

Hoorn Bouw biedt een breed scala van diverse onderhoudswerkzaamheden aan die vaak met elkaar verbonden zijn. Denk aan renovatie, loodgieter- of schilderwerk. Ook zijn we gespecialiseerd in bouwprojecten. Mensen kiezen voor onze kwaliteit, heldere tarieven en gemakkelijke communicatie. Door deze ervaring onderscheiden wij onszelf door professioneel vakmanschap met een ambitie al onze projecten perfect af te leveren.

Of het nou gaat om kleine of grote projecten, voor bedrijven of particulieren, wij staan garant voor professionaliteit. Mede door onze ruime ervaring zijn wij in staat goed met u mee te denken en op het gebied een professioneel en deskundig advies geven die aan uw persoonlijke wensen tegemoet komen. Onze team bestaat uit professionals, die allemaal gedreven en ruime ervaring hebben.
Wanneer u ons op korte termijn nodig heeft, twijfel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Naast dat we ons flexibel inzetten in onze werkzaamheden, zijn we ook flexibel in onze beschikbaarheid. Onze prijzen zijn gerust concurrerend te noemen.

Tevens weet u bij Hoorn Bouw al vooraf waar u aan toe bent en dat voorkomt onaangename verrassingen. Ons werk is uw visitekaartje en u bent ons visitekaartje. Vandaar dat het voor ons ook van uiterste belang is dat wij professioneel werk afleveren. Echter is dit niet onze grootste motivatie. Wij zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op.

Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.