Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Van Hoorn bouw is vakkundig in het vervangen, installeren en controleren van gas- en waterleidingen. Wij zorgen er voor dat onder meer uw gasfornuis en andere keukenapparatuur deskundig worden aangesloten. Onze loodgieters/installateur repareren of vervangen uw toilet, wastafel of ander sanitair. Als loodgieter/installateur verhelpen wij alle lekkages zoals een druppelende kraan of een lekkende sifon en repareren of vervangen wij uw kapotte gas- of waterleiding.

Leidingen aanleggen
De aanleg van leidingen ten behoeve van het sanitair in uw badkamer is in goede hangen bij Van Hoorn Bouw. Wij zorgen ervoor dat de leidingen netjes, lekdicht en bovenal veilig worden aangelegd. Ook het verleggen en repareren van leidingen is bij ons in goede handen. Als uw huidige badkamer verbouwd moet worden, bestaat de kans dat de leidingen aangepast moeten worden. Ook hierin zijn onze loodgieters ervaren.

Lekkage verhelpen
Een lekkage aan uw dak of leidingen komt altijd op het verkeerde moment. Door onze ervaring kunnen wij het probleem snel vinden en komen we een oplossing om de schade in te perken.

Ontstoppen afvoer en riool
Loopt de wastafel steeds vol of ruikt u een vieze lucht in huis? Dan is de kans groot dat de afvoer of riolering verstopt is. Neem voor het professioneel ontstoppen van uw leidingen een goede loodgieter in de arm. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zodat de verstopping snel wordt verholpen.


Wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag?

✆ 06 - 1499 0151