Elektrawerk

Elektrawerk kan vele verschillende dingen betekenen. Zeer ruim omschreven is het al het werk met betrekking tot elektra.

Dit kan variëren van het aanleggen van bedrading, verlichting, schakelaars en stopcontacten tot het installeren van een nieuwe groepenkast of aardlekschakelaar. Er zijn nog vele andere werkzaamheden denkbaar die kunnen vallen onder elektrawerk. 

 

Werkzaamheden met elektra

U kunt bij ons terecht voor een compleet nieuwe installatie, vervanging van een verouderde installatie of het vervangen/plaatsen van een groepenkast. Evenals het verhelpen van storingen. Wij voorzien in alle voorkomende werkzaamheden aan elektra in woningen.

U kunt een beroep op ons doen bij alle voorkomende electra werk zoals:

- Nieuwe electra installeren in woningen en bedrijfspanden.

- Plaatsen van verdeel kasten.

- Groepenkast of extra groep aanbrengen in de meterkast

- Stopcontacten en/of schakelaars plaatsen

- Bedrading vervangen.

- Brandmelders installatie

Het toevoegen van brandmelders is een belangrijk onderdeel van uw pand en een levensredder.

Wij maken complete installaties, zodat u zorgeloos in huis of op kantoor zit.

 

Elektra advies

Verder geven wij graag advies betreft het plaatsen van  centraaldozen/schakelaars. Bij deze werkzaamheden wordt er altijd gekeken of uw groepen in de meterkast niet teveel worden belast. Elektriciteit kan namelijk potentieel gevaarlijk zijn en voor gevaarlijke situaties zorgen. Draden die niet goed aangelegd zijn kunnen bijvoorbeeld kortsluiting en uiteindelijk zelfs brand veroorzaken. Het beste kunt u dan ook het elektrawerk in uw huis overlaten aan een erkende installateur. Dit is een elektricien die gecertificeerd is om alle soorten werkzaamheden met elektra te verrichten.

Om leidingwerk, bedrading of kabels vakkundig weg te kunnen werken geven wij u graag enkele tips en aandachtspunten.


Wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag?