Elektrawerk

Elektrawerk

Of het nu gaat om een compleet nieuwe installatie, vervanging van een verouderde installatie of het vervangen cq plaatsen van een groepenkast, Hoorn Bouw staat graag voor u klaar. U kunt een beroep op ons doen bij alle voorkomende electra werk zoals nieuwe electra installeren in woningen en bedrijfspanden, verbouwen en plaatsen van verdeel kasten,plaatsen groepenkast of extra groep aanbrengen in de meterkast, stopcontacten en/of schakelaars plaatsen, bedrading vervangen. Door onze jarenlange ervaring en een breed netwerk aan specialisten kunnen wij alles op het gebied van elektrawerk voor u regelen.

Wat altijd belangrijk is bij het werken met elektra is dat de veiligheid in acht genomen wordt. Elektriciteit kan namelijk potentieel gevaarlijk zijn en voor gevaarlijke situaties zorgen. Draden die niet goed aangelegd zijn kunnen bijvoorbeeld kortsluiting en uiteindelijk zelfs brand veroorzaken. Het beste kunt u dan ook het elektrawerk in uw huis overlaten aan een erkende installateur. Dit is een elektricien die gecertificeerd is om alle soorten werkzaamheden met elektra te verrichten.

Om leidingwerk, bedrading of kabels vakkundig weg te kunnen werken geven wij u graag enkele tips en aandachtspunten bij de aanleg van uw nieuwe elektrische installatie. Verder geven wij graag advies waar in huis contactdozen en/of verlichting te plaatsen en kijken wij of uw groepen in de meterkast niet teveel worden belast.


Wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag?

✆ 06 - 1499 0151